© Detlef Heese

Nachtelijke vlooienmarkt

In een oogopslag

Twee keer per jaar is er een grote vlooienmarkt in het centrum van Osnabrück.

Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, worden de straten in Osnabrück omgetoverd tot een kleurrijke vlooienmarkt in het voetgangersgebied bij het Ledenhof, rond de Karharinenkerk, in de Redlinger Straße en de Hakenstraße en bij de Adolf-Reichwein-Platz. Bij meer dan 500 stands van particuliere verkopers zijn zolderspullen, ongebruikte voorwerpen, zeldzaamheden, kitsch, etc. te koop. Het begint officieel om 21.00 uur, maar meestal begint de zoektocht naar de beste locatie en het afdingen, snuffelen en kijken, al tijdens de winkelsluiting in het stadscentrum.
Voor standhouders is registreren verplicht. Tickets worden online uitgegeven via  www.nordwest-ticket.de of bij de voorverkoopkantoren van de OsnabrückHalle, de Tourist-Information en het NOZ-kantoor, of telefonisch op 0421/363636.

Op de kaart

Nachtelijke vlooienmarkt
Ledenhof 3
49074 Osnabrück - Innenstadt
Deutschland

Tel.: +49 541 / 323 - 2823

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.