LWL Natuurhistorisch Museum met Planetarium Münster

Fascinatie Universum: Het LWL Natuurhistorisch Museum met Planetarium is een indrukwekkende plek om kennis te maken met alle facetten van het heelal. Of het nu gaat om de overblijfselen van lang vergeten diersoorten of de eindeloze uitgestrektheid van de ruimte, het LWL Natuurhistorisch Museum biedt zijn bezoekers een onvergetelijk inzicht in deze fascinerende werelden. Naast unieke voorwerpen zoals 's werelds grootste ammoniet en de originele zwemmende dinosaurussen, die uniek zijn in Duitsland, zijn er ook indrukwekkende shows in het planetarium. Bekijk de wereld vanuit een ander perspectief en beleef deze wonderbaarlijke planeet op een heel andere manier in het LWL Natuurhistorisch Museum in Münster.

Informatie over de rondleiding
  • Een rondleiding door de fascinerende tentoonstelling en de verschillende speciale tentoonstellingen is mogelijk tijdens de aangegeven openingsuren.
  • Rondleidingen zijn mogelijk op afspraak.

Het planetarium wordt in 2021 geslotenvoor renovatie.

Op de kaart

LWL Natuurhistorisch Museum met Planetarium Münster
Sentruper Str. 285
48161 Münster
Deutschland

Tel.: +49 (0)251 59105
E-mail:
Website: www.lwl-naturkundemuseum-muenster.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.