Ketteler Hof

In een oogopslag

Beleef avontuur in Ketteler Hof! Ketteler Hof is een van de mooiste recreatieparken in Noordrijn-Westfalen. Buitengewone klimwerelden en waterspeeltuinen gaan op in een gevarieerd parklandschap met oude bomen en vele andere mogelijkheden voor een spannend gezinsuitstapje.

Bezoek informatie

Tijdens de wintermaanden is alleen het overdekte park in Ketteler Hof open. Negen verschillende themawerelden wachten op gasten in het indoor park. Hier kan de wereld spelenderwijs worden verkend. Van Afrika tot de Noordpool tot de ruimte, de kleine gasten beleven spannende avonturen. Het overdekte gedeelte heeft een café en een restaurant.

In de warme maanden (rond april tot oktober) is de buitenruimte dagelijks geopend, ook bij slecht weer en in het weekend en op feestdagen. Op het uitgestrekte parkterrein kun je klimmen naar winderige hoogten en duiken in donkere grotten, maar ook razendsnel van glijbanen suizen. De verschillende klimwerelden en waterspeeltuinen maken een bezoek aan Ketteler Hof tot een geweldige belevenis.

Op de kaart

Ketteler Hof
Rekener Straße 234
45721 Haltern am See
Deutschland

Tel.: +49 (0)2364 3409
E-mail:
Website: www.kettelerhof.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.