Keppelborg

In een oogopslag

Haus Keppelborg is gelegen aan de rand van de gemeente Heek in de wijk Nienborg. Dit district is vooral bekend om zijn prachtige Burgmannshöfe en de Staatsmuziekacademie NRW. Een van de Burgmannshöfe is de Keppelborg. De kern van het idyllische gebouw dateert uit de 15e en 16e eeuw. Het huis Keppelborg veranderde in de loop der eeuwen verschillende malen van eigenaar en kwam uiteindelijk in handen van de familie vom Hove.

De huidige eigenaars stellen ook de historische Burgmannshof open voor gasten. In 2008 werden op de bovenverdieping vier exclusieve hotelkamers gerenoveerd. Het ruime park met zijn oude bomen is een oase van rust en kan ook worden gebruikt voor privéfeesten en evenementen.

Informatie over de rondleiding

De historische Keppelborg en het aangrenzende park kunnen op verzoek worden bezocht. De familie vom Hove vertelt u tijdens een bezoek ook graag over de geschiedenis van de Burgmannshof.

Op de kaart

Keppelborg
Burg 3
48619 Heek
Deutschland

Tel.: +49(0) 2568 964663
E-mail:
Website: www.keppelborg.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.