Huis van Otgerus

In een oogopslag

Alle kerkelijke en sociale diensten van de parochie zijn verenigd in het Otgerus-Haus. Het pastoraal centrum huisvest pastorale zorg, sociale diensten en administratie onder één dak. Het gebouw, dat in 2017 in gebruik is genomen, beschikt over groepsruimtes, een gemeenschapszaal en een conferentieruimte. De zalen zijn beschikbaar voor de werkzaamheden van de comités, groepen en clubs en verenigingen van de parochie. Voorbereidende bijeenkomsten voor de eerste communie of het vormsel, bijscholing, lezingen en vieringen vinden hier plaats.
Informatie over het ontstaan

Vóór de bouw van het Otgerushuis (2015) beschikte de parochie over de St. Otger- en St. Jozefvoorzieningen en parochiecentra, het seniorendagcentrum en de K-Punkt. Het nieuwe gebouw dat in 2017 tot stand kwam en werd ingewijd, maakt het mogelijk gebruik te maken van synergieën van de voorheen onafhankelijke gebouwen en zich gemakkelijker te richten op al het aanbod van de parochie. Bovendien voldoet het Otgerus-Haus beter en sneller aan de eisen van het parochiewerk.

Informatie over de rondleiding
  • De Otgerus Hau is te bezichtigen tijdens de aangegeven openingsuren.
  • De openingstijden van de afzonderlijke zones en aanbiedingen kunnen variëren.
  • Een rondleiding door de buitenkant van het gebouw is te allen tijde mogelijk.

Op de kaart

Huis van Otgerus
Dufkampstraße 31
48703 Stadtlohn
Deutschland

Tel.: +49 (0)2563 4913
E-mail:
Website: www.st-otger.de/einrichtungen-hilfe/otgerus-haus

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.