Huis Heidhorn

In een oogopslag

Haus Heidhorn ligt aan de zuidelijke rand van Münster. Het huis zelf fungeert momenteel als bejaardentehuis van de Alexianer Münster. Het aangrenzende natuurgebied is vrij toegankelijk voor alle gasten en biedt iedereen veel te ontdekken:

Natuurbeleving Ruimte

Onder de titel "Habitat Nature" werd een generatieoverschrijdend project opgezet met kinderen en volwassenen die aan dementie lijden. Samen wekken zij belangstelling voor de natuur en voor het onderlinge verband tussen natuur en mens.

Groen klaslokaal

In NABU's Groene Klas kunnen kinderen en jongeren spelenderwijs de wereld van de natuur verkennen en bijvoorbeeld een blotevoetenpad en een wilgenlabyrint bewandelen, of hun eigen ervaringen opdoen bij een mierensteen en in de boerderijtuin.

Park

Het ruime park met meertje nodigt uit tot wandelen en observeren. In de zomer grazen de schapen van het park zelf in het park.

Op de kaart

Huis Heidhorn
Westfalenstraße 490
48165 Münster
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2501 9
E-mail:
Website: www.nabu-naturschutzstation-muensterland.de/ueber-uns/haus-heidhorn

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.