Hoortoestel

In een oogopslag

Hörstel ligt in het noordelijke Münsterland aan de uitlopers van het Teutoburgerwoud. Water en bos kenmerken het deels heuvelachtige landschap rond het stadscentrum met zijn prachtige historische vakwerkhuizen. De combinatie van het Münsterlandse parklandschap en het Teutoburgerwoud biedt perfecte mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Populaire excursiebestemmingen zijn het recreatiegebied Torfmoorsee , de Nasse Dreieck en het klooster Gravenhorst.

Maar Hörstel is niet alleen bekend om zijn bossen, weiden en vakwerkhuizen; het stadje is ook een bolwerk voor koetsiers. Het gebied rond de Surenburg in Riesenbeck is het toneel van nationale en internationale wedstrijden. Een hoogtepunt van de topsport is de jaarlijkse "Riesenbeck International".

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.