Hörsterstraße

In een oogopslag

De Hörsterstraße biedt een bonte mengeling van detailhandel en gastronomie, met veel kleine modezaken en exclusieve meubelzaken, antiekwinkels en kunstwinkels.

De Hörsterstraße is een kleine winkelstraat in het Martini district. Hij loopt van het kruispunt Voßgasse/Bült/Alter Fischmarkt in de richting van de promenade. De Hörsterstraße is vooral populair om zijn bonte mix van detailhandel en gastronomie. Veel kleine modewinkels en exclusieve meubelzaken, antiekwinkels en kunstwinkels nodigen uit tot ontspannen flaneren, en cafés, pubs en restaurants zorgen voor een gezellige sfeer.

Informatie over de geschiedenis

De Hörsterstraße is genoemd naar een voormalig stuk bos, Horst, buiten de stad. Sinds de Middeleeuwen leidde de weg door de Hörstertor poort naar het bosgebied. Tegenwoordig ligt de Hörsterstraße midden in het stedelijk gebied van Münster.

Op de kaart

Hörsterstraße
Hörsterstraße
48147 Münster
Deutschland

Tel.: +49 (0)251 4922710
E-mail:
Website: www.stadt-muenster.de/tourismus/einkaufen-und-ausgehen/einkaufen#c44308

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.