Historisch marktplein

In een oogopslag

Prachtige herenhuizen, oude vakwerkhuizen, kronkelende steegjes en de nabijheid van de rivier de Ems.Het historische marktplein van Warendorf.

Het marktplein vormt het middelpunt van de historische stadskern van Warendorf. Prachtige herenhuizen, oude vakwerkhuizen, kronkelige steegjes en de nabijheid van de Ems - niet voor niets is de historische binnenstad van de voormalige Hanzestad bijzonder geliefd bij bezoekers.

Vandaag de dag is het marktplein een indrukwekkende mengeling van oud en nieuw, historisch en modern. Het zijn juist deze elementen uit verschillende tijdperken die het marktplein in het centrum van Warendorf een heel bijzondere sfeer geven. Bijzonder bezienswaardig is het historische stadhuis op het marktplein; het behoort tot het gedecentraliseerde stadsmuseum en kan worden bezichtigd.

Op de kaart

Historisch marktplein
Markt
48231 Warendorf
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2581 54 54 54
E-mail:
Website: www.warendorf.de/tourismus-kultur-sport/tourismus.html?L=60

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.