Gescher

In een oogopslag

Het klokkenstadje Gescher ligt in het westelijke Münsterland en biedt een keur aan mogelijkheden voor een mooie vakantie in het Münsterland. Naast de talrijke bezienswaardigheden in en rond Gescher, lopen er ook vele fietspaden door het prachtige landschap.

De kleine stad is vooral indrukwekkend met zijn grote museumlandschap. Naast het bekende Westfaalse Klokkenmuseum zijn er nog vier andere musea in het centrum van de stad en in de omgeving. Het bijenteeltmuseum, de museumboerderij "Auf dem Braem", het D(T)orfmuseum Hochmoor en de Kunsthalle Hense zorgen voor een uniek museumlandschap in Gescher. Bovendien toont de klokkengieterij het levende ambacht van het klokkengieten, een bijzondere traditie in Gescher. En de sympathieke binnenstad van Gescher is altijd een bezoekje waard!

Op de kaart

Gescher
Marktplatz 1
48712 Gescher
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2542 60500
Fax: +49 (0) 2542 98012
E-mail:
Website: www.gescher.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.