© Ri a pixabay

Ferdinands Rösterei

In een oogopslag

Van boon tot kopje - koffie met passie!

Aan het eind van de jaren 60 verdwenen ze bijna allemaal van de markt, verdrongen door de "grote" industriële branders - de traditionele koffiebranders. Tegenwoordig bestaan ze weer, een aantal koffieliefhebbers die van koffie hun passie hebben gemaakt.

De Ferdinands Kaffeerösterei is een kleine fabriek waar we koffiesoorten van hoge kwaliteit produceren. Een boon heeft tot 1000 smaken die wachten om ontdekt te worden. Door onze zachte lange brandproces, zijn we in staat om deze smaken tot leven te brengen, terwijl het isoleren van de onaangename irriterende en bittere stoffen. Het resultaat is topkwaliteit koffie die gemakkelijk op de maag en licht verteerbaar.

Of het nu bereid in de Franse pers, gebruikt in een volautomatische machine, als filterkoffie of geëxtraheerd in een portafilter machine - Ferdinands Kaffeerösterei biedt een single-origin koffie, een mix of espresso voor elk type bereiding en elke smaak.

In onze fabriek in Osnabrück, richten we ons op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Onze trommelbrander op gas heeft een capaciteit van 12 kg groene koffie, die we zorgvuldig roosteren op maximaal 240° gedurende ten minste 12 minuten.

We halen onze groene koffiesoorten uit Midden- en Zuid-Amerika, maar ook uit Afrika en de Aziatische regio. Het zijn kleine boerderijen die topkwaliteit koffie verbouwen in de hooglanden. Om te weten welke bonen in onze branderij worden verwerkt, hebben we vaak rechtstreeks contact met de boeren in het land van herkomst. Alleen door deze aanpak zijn eerlijke prijzen voor zeer goede goederen gegarandeerd.

Op de kaart

Ferdinands Rösterei
Hannoversche Straße 15
49084 Osnabrück
Deutschland

E-mail:
Website: www.ferdinands-roesterei.de

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.