Eilandbad Bahia

In een oogopslag

Het Bahia-avonturenbad in Bocholt biedt een grote verscheidenheid aan spelletjes, plezier, sport en ontspanning in en rond het water. Een groot attractiebad nodigt uit tot ravotten, in het buitenbad kunnen bezoekers door een stromingskanaal drijven en het diepe bad heeft vier banen van 25 meter en duiktorens tot 3 meter. Draaikolken, een avonturengrot en vele fonteinen, talrijke glijbanen en bubbelbaden bieden veel afwisseling voor jong en oud.

Voor degenen die ontspanning zoeken, biedt het bad tien verschillende sauna's met verschillende temperaturen en infusieschema's. Een grote groene buitenruimte en ontspanningsruimtes zijn perfect om te onthaasten. Gasten kunnen zich nog beter ontspannen en uitschakelen met de verschillende wellness-aanbiedingen.

Op de kaart

Eilandbad Bahia
Hemdener Weg 169
46399 Bocholt
Deutschland

Tel.: 02871272660
Fax: 02871272666
E-mail:
Website: www.bahia.de/start

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.