Die Stadtbäckerei

In een oogopslag

Die Stadtbäckerei opende in 1954 in de Kiwittstraße haar deuren.

In 2002 verhuisde de bakkerij naar Eversburg en daar bakken de bakkers en banketbakkers nu nog steeds met dezelfde zorg en toewijding. Tot op de dag van vandaag is de bakkerij trouw gebleven aan het principe van de oprichter om gebakken producten te bereiden volgens de ambachtelijke traditie. De bakkers en banketbakkers bakken met zorgvuldig  geselecteerde grondstoffen en gebruiken hun eigen zuurdesem.
In 1959 werd het eerste café aan de Johannisstraße geopend en in 1980 werd het café aan de Hasestraße toegevoegd, dat in 2010 ingrijpend werd gerenoveerd en gemoderniseerd. Er ontstonden ook vestigingen aan de Möserstraße, Lotterstraße en aan de Hakenstraße (Nikolai-Parkhaus). Sinds maart 2012 heeft de vestiging in de KAMP-PROMENADE de deuren geopend voor iedereen die gezellig even wil ontspannen.
Bekijk hoe onze verkopers brood bakken, geniet van een heerlijke koffiespecialiteit of laat je adviseren over onze bakkerswaren.

Op de kaart

Die Stadtbäckerei
Kamp 45
49074 Osnabrück - Innenstadt
Deutschland

Tel.: +49 541 / 75049820
Website: www.kamp-promenade.de/essen-trinken/stadtbaeckerei

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.