© Die drei Schokojungs

De drie chocoladejongens

In een oogopslag

Chocolade - echt, puur en onvervalst

Chocolade, Schokostreich, Kakaolikör

Het geheime recept voor goede chocolade: de beste cacao uit de beste teeltgebieden ter wereld. De pure smaak zit in de boon. Geen tierelantijnen, maar de pure cacao zoals we die zelf hebben geoogst in Midden-Amerika.

"De drie chocoladejongens" bestaan al sinds 2020. Ze kopen duurzaam geteelde cacaobonen van geselecteerde coöperaties of van kleine boeren in oorspronkelijke en natuurlijke teeltgebieden in Midden- en Zuid-Amerika. Samen met hen richten ze zich bewust op polyculturen, die ook een duurzaam waardevolle cacaoteelt mogelijk maken.

"Ook in de cacaoteelt staat duurzaamheid centraal. Monoculturen, die vooral voorkomen aan de oostkust van Afrika, zijn voor ons een no-go. En inderdaad, de finca's van de boeren met wie we samenwerken zijn slechts 1,5 tot 3 hectare groot: het zijn familiebedrijven met weinig werknemers. De bomen zijn omringd door groene planten, ver weg van de wegen. "Midden in de jungle', zouden sommigen in dit land zeggen!"

Naast hun online winkel zijn de choco boys te vinden in de Genusshöfen.

Op de kaart

Die drei Schokojungs GmbH
Hannoversche Straße 5-7
49084 Osnabrück
Deutschland

Tel.: 0172 2025462
Mobil: 0172 2025462
E-mail:
Website: www.diedreischokojungs.de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.