Cultureel Centrum GBS

In een oogopslag

Het cultureel centrum GBS is een locatie met een historische achtergrond voor een grote verscheidenheid aan evenementen. Privé-feesten, schietpartijen, cabaretavonden en concerten (met orkesten) vinden plaats in de voormalige katoenspinnerij. Het gebouw biedt twee verhuurbare evenementenruimten van verschillende grootte: het grotere Ballenlager (tot 600 personen) en de kleinere Kulturschmiede (tot maximaal 150 personen). Bovendien beschikt het cultureel centrum over een bruikbare binnenplaats. Het hele complex is gerenoveerd en voorzien van de modernste technologie - wat, samen met de charme van het industriële gebouw, een unieke sfeer creëert.

In het cultureel centrum GBS zijn onder andere ook het centrum voor volwassenenonderwijs, de muziekschool, een jeugdcafé en Lebenshilfe ondergebracht. Bovendien vinden de evenementen van het cultureel initiatief plaats in de lokalen. Een ander onderdeel van het cultureel centrum is de Karderie, waar in de vrije tijd educatieve en jeugdculturele workshops, seminars, cursussen, enz. worden aangeboden.

Op de kaart

Cultureel Centrum GBS
Friedrich-Ebert-Straße 3-5
48268 Greven
Deutschland

Tel.: +49 2571 920-233
E-mail:
Website: www.greven.net/freizeit_kultur_tourismus/kultur/kulturzentrum_gbs.php

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.