© pixabay, Mabel Amber

Campusbier

In een oogopslag

Universiteitsbier van de Haste Campus

Door de interesse in voedsel en de achtergrond van onderzoek moet het bier van de Green Campus Haste bijdragen aan het versterken van het onderwijs. Studenten en docenten hebben samengewerkt om de in 2009 en 2011 ontwikkelde donkere en lichte varianten aan te kunnen bieden aan geïnteresseerden buiten de campus. Op deze manier biedt Haster Campusbier studenten een praktijkgericht project en u een onmiskenbare traktatie.

Wat de studenten zeggen: "Wij zijn een interdisciplinair team van studenten en onderzoekers van de Hogeschool Osnabrück. We zijn verenigd door ons enthousiasme voor onze CAMPUSBIER en innovatieve oplossingen in de voedingsindustrie. Onze drive is om op de voedingslocatie Osnabrück een baken voor innovatief onderwijs en tastbaar onderzoek te creëren - als centrum van een levendig netwerk.

Wij hebben ons ten doel gesteld het onderwijs aantrekkelijk te maken, onderzoek en mensen met elkaar te verbinden en open experimenteervelden te creëren. Daarbij vinden we het belangrijk om nieuwe digitale oplossingen en bedrijfsideeën te testen, langdurige praktische samenwerkingsverbanden aan te gaan en studenten in spannende projecten voor te bereiden op hun toekomst. Hiertoe ontwikkelen we onze eigen producten in onderwijs- en onderzoeksprojecten, zoals onze CAMPUSBIER, creëren we handelsplatforms, zoals onze online winkel, en testen we nieuwe distributiekanalen, zoals onze Click & Collect-boxen.

Op de kaart

Science to Business GmbH - Hochschule Osnabrück
Albert-Einstein-Str. 1
49076 Osnabrück
Deutschland

Tel.: 0541 969 3758
E-mail:
Website: campusbier.de

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.