Bootverhuur Meilenbrock

In een oogopslag

Midden in de natuurEen sportief uitje of lekker ontspannen op het water? Dat alles kan bij bootverhuur Meilenbrock in Haltern am See. Het verhuurbedrijf ligt in het oosten van de Halterner Stausee in een kleine baai. Het grote stuwmeer staat bekend als een recreatieplek en biedt diverse activiteiten voor het hele gezin. Ontdek de heerlijke natuur vanaf het water!

Keuze uit diverse boten

Wil je een boot huren in Haltern am See, dan heb je bij Verhuurbedrijf Meilenbrock de keuze uit waterfietsen, roeiboten en kano's (kajaks en toerkano's). De medewerkers van bootverhuur Meilenbrock geven graag tips, welke boot geschikt is. Ze hebben jarenlange ervaring, want het verhuurbedrijf bestaat sinds 1972.

Verhuurbedrijf en snackbar

Om ervoor te zorgen dat iedereen met een volle maag de boottocht kan doen, is er een kleine snackbar bij de bootverhuur. Of noem het typisch Duits: "Kiosk". Parkeren kan overigens het best op de publieke parkeerplaats bij "Lake Side Inn" in 50m loopafstand.

Op de kaart

Wigbert Meilenbrock Bootsvermietung
Stockwieser Damm 276
45721 Haltern am See
Deutschland

Tel.: +49 2364 / 3606
Mobil: +49 1578 / 9134161
E-mail:
Website: www.bootsvermietung-haltern.de/index2.html

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.