Belevenispark Emsflower

In een oogopslag

Emsflower is Europa’s grootste kwekerij van perk- en potplanten met bezoekerspark.

Emsflower is Europa’s grootste kwekerij van perk- en potplanten met bezoekerspark. Op bijna 100 hectare worden ca. 500 miljoen plantjes per jaar geproduceerd.

In het Belevenispark is het 7 dagen in de week mogelijk een kijkje achter de schermen te nemen in de productiehal van de moderne kwekerij. Ook kun je hier wandelen door de tropische tuinen en een kijkje nemen in de showkas, waar je beleeft hoe verschillende soorten groenten en snijbloemen worden geteeld. Vooraf of aansluitend aan het bezoek van het park kan je genieten van een kop koffie met gebak of een lekkere maaltijd in het restaurant. Terwijl je een bezoek brengt aan de Emsflower-winkel kunnen de kinderen heerlijk spelen in de gratis toegankelijke indoorspeeltuin.

Tip: Breng ook een bezoek aan het XXL tuincentrum van Emsflower, direct naast de deur! 

Groepsrondleidingen

Je kunt op eigen gelegenheid het park bezoeken of kiezen voor een ca. 90 min. durende groepsrondleiding door het park door één van de 40 speciaal opgeleide gidsen van de VVV Emsbüren.

Op de kaart

Emsflower GmbH
Carl-von-Linné-Straße 1
48488 Emsbüren
Deutschland

Tel.: +49 5903 / 93553-0
E-mail:
Website: www.emsflower.de/nl

Algemene informatie

Wat zou je als volgende willen doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.