© Susanne Schoon

Barösta Koffiebranderij

In een oogopslag

Met de hand geroosterd

Barista en brander vandaar onze naam "barösta". Wij verenigen de cultuur van baristi en branders. Wij geloven dat alleen dan een verfijnde koffie nobel kan smaken. In onze koffiebranderij verfijnen we verschillende soorten koffie van over de hele wereld als single of blend, als koffie of als espresso voor verschillende soorten bereidingen. De branderij omvat het café "Coffee Lovers" en het café aan de Redlinger Straße 1.

Koffie is onze grootste passie. Daarom hechten we er veel waarde aan om samen te werken met mensen die deze passie net zo delen als wij. Onze groene koffies komen bijna uitsluitend van kleine boeren - velen van hen met slechts één hectare land - die zich volledig inzetten voor de koffieteelt. We vinden het vooral belangrijk dat ze een eerlijk loon krijgen voor hun passie voor koffie.

Onze koffies worden op traditionele wijze met de hand verfijnd met een originele Probat UG 22 brandmachine. Daarna testen we elke variëteit en zoeken we de juiste maling, temperatuur en hoeveelheid uit. Pas dan bieden we de koffie aan onze gasten aan. In een kopje, als French Press of als hele bonen in een aromabeschermde verpakking voor thuis.

Op de kaart

Barösta Koffiebranderij
Redlinger Straße 5
49074 Osnabrück
Deutschland

Tel.: 0541 60013407
E-mail:
Website: www.baroesta.com

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.