© Gemeinde Hagen aTW, Picasa

Avonturenspeeltuin

In een oogopslag

In de avonturenspeeltuin Am Brinkweg is er voor elk kind wat wils.

De kleine rakkers kunnen zich uitleven in het zand, op de golfslagglijbaan of op de stoelencarrousel. Daarna kunnen ze zich ontspannen in de nestschommel en kijken hoe de groten door de lucht zwaaien aan de kabelbaan.

De grondtrampoline nodigt jong en oud uit om te springen.
Klimkunstenaars zijn te vinden op het lage touwenparcours, dat een blikvanger is door zijn natuurlijke en grappige uitstraling.

De avonturenspeeltuin Am Brinkweg staat voor spelen in de natuur. Omgevallen bomen om in te klimmen of een klein bosje bomen zijn net zo geschikt om in te spelen als de vele andere speeltoestellen. Er zijn ook veel mogelijkheden om te balanceren, zoals de wiebelbrug, de slackline of de wiebelplaat.

Als dat nog niet genoeg is, kun je de bal pakken en lekker ravotten op het voetbalveldje en bij de doelmuur.
De avonturenspeeltuin ligt midden in de weilanden, ver weg van de weg. Veel kleine schaduwrijke plekjes nodigen uit om te blijven hangen en te picknicken.


Op de kaart

Gemeinde Hagen aTW
Brinkweg
49170 Hagen am Teutoburger Wald
Deutschland

Tel.: +49 5401 / 977 - 0
E-mail:
Website: www.hagen-atw.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.