Avonturenpark Emsflower

In een oogopslag

Gärtnerei, Tropengarten, Indoorspielplatz, Schmetterlingshaus, Gastronomie

Wie van planten houdt, kan zijn hart ophalen in het avonturenpark Emsflower. Om te beginnen kan men tijdens een rondleiding door de grootste kwekerij van Europa zien hoe perk- en balkonplanten ontkiemen en groeien. Afhankelijk van het seizoen laten films zien wat live niet te zien is. Voorts is het aanvankelijk kleine bezoekerscentrum uitgegroeid tot een alom bekende bestemming.
Het speelparadijs en het restaurant vormen het centrum van het park, omringd door de showkas, de tropische vlindertuin met meer dan 1.000 rondvliegende vlinders uit Costa Rica en Maleisië en de tropische tuin met bijzondere planten en dieren uit de hele wereld.
Bij de productie van pot- en perkplanten vertrouwt Emsflower reeds op innovatieve technologieën - bijvoorbeeld op snijrobots en plantmachines. In de gethematiseerde wereld "Future" maken bezoekers kennis met nieuwe bloemsoorten en toekomstgerichte uitvindingen.

Op de kaart

Avonturenpark Emsflower
Carl-von-Linné-Straße 1
48488 Emsbüren
Deutschland

Tel.: 05903 935530
Fax: 05903 9355311
E-mail:
Website: www.emsflower.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.