Hotel garni Veldscholten

Steeds meer mensen weten de weg naar het groene Emsland te vinden. Deze regio met de mooie en soms nog verrassend ongerepte natuur is populair en leent zich uitstekend voor een weekendje weg, samen of met het hele gezin. Je komt hier echter niet alleen voor het mooie landschap of de fantastische fietspaden want ook op cultureel gebied is er veel te beleven. In Lingen vind je de nieuwe Emsland Arena maar ook de Emslandhallen en de sfeervolle Halle IV waar allerlei culturele activiteiten georganiseerd worden.

Hier in Lingen staat ook Hotel garni Veldscholten. Bij Hotel garni Veldscholten ben je verzekerd van een prima verblijf. Het hotel, dat wordt gerund door de familie Veldscholten, biedt je een warm welkom met comfortabele, allergievriendelijke kamers voorzien van gratis wifi en een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel ligt niet ver van het centrum van het al meer dan 1000 jaar oude Lingen waar het gezellig slenteren is door de oude straatjes. Ook om romantisch te winkelen –zonder de hectiek van een grote stad- is de stad Lingen een fijne en gezellige bestemming. De sfeer is hier gemoedelijk en overal word je gastvrij ontvangen.

Wil je een tentoonstelling bezoeken? Of ga je naar een concert, sportwedstrijd of een beurs? Redenen genoeg om naar Lingen te komen –en redenen genoeg om nog even te blijven!
De omgeving is heel geliefd bij fietsers. De enorme diversiteit aan routes in combinatie met een bijna perfecte bewegwijzering is natuurlijk ideaal voor iedereen die lekker buiten actief wil zijn. Dan is het goed om te weten dat je bij Hotel garni Veldscholten je fiets gewoon in de garage van het hotel mag stallen; lekker droog en veilig. Bovendien zijn er oplaadpunten voorhanden voor je e-bike; heel praktisch. Dat is nou het fijne van Hotel garni Veldscholten. We raden je aan om het vooral zelf te gaan ervaren. Je bent in goede handen bij het team van Hotel garni Veldscholten!

Bekijk hier de prijzen en boek online jouw vakantie! 

Hotel garni Veldscholten op de kaart


Grotere kaar weergaven

Adres

Hotel garni Veldscholten

Frerener Straße 4

49809 Lingen

Contact

Tel.: +49 (0)591 - 800100

info@hotel-veldscholten.de

Bezoek de website

Lingen (be)leven
Wil je er even tussenuit? De levendige stad Lingen in het…

Lees verder

Winkelen in Lingen
Wat zijn gezellige winkelsteden in Duitsland?  Lingen bijvoorbeeld. Met in het…

Lees verder

Koopzondag in Lingen
Een zondag winkelen in Lingen? Neem uw pinpas mee, trek lage…

Lees verder

Hase-Ems-Tour
Deze prachtige langeafstands-fietstocht van 265 km voert u in rustige etappes…

Lees verder

Emsland-Route
Het Emsland: Een echte ontdekking! Een riante ronde van ruim 300…

Lees verder

EmsRadweg
Over een lengte van 379 kilometer fietst u via EmsRadweg, langs…

Lees verder

Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met ontdekken

Met onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte!
Inschrijven en echte geheimen ontrafelen…