Tiny Ferien- und Ausstellungspark am Alfsee

In een oogopslag

Hier aan de Alfsee kunt u het leven in een tiny house testen, er zijn verschillende modellen beschikbaar om te proefwonen. Vakantiegangers die graag in de natuur leven maar geen comfort willen missen, zijn bij ons aan het juiste adres.
De tiny houses zijn gebouwd met twee verdiepingen en bieden, afhankelijk van het model, twee lofts voor 3-4 personen. Het Ey-model biedt twee extra comfortabele bedden op de onderste verdieping. Elk huis heeft een verwarming of oven, een keuken, een slaapbank, natuurlijk hebben alle huizen een comfortabele badkamer.
Geniet van een digitaalvrije vakantie bij ons, het wifi-netwerk in onze omgeving wordt nog uitgebouwd.

Natuur, vrije tijd, bezienswaardigheden
De tiny houses zijn gelegen op een rustige locatie op een camperplaats in de buurt van de Alfsee. In de directe omgeving ligt het natuurreservaat Alfsee, waar u tijdens een wandeling de kleurrijke wereld van de vogels kunt beleven. Veel bewegwijzerde fietspaden leiden u door de natuur langs de rivier de Hase. Voor kinderen is er een doolhof, een overdekt speelcentrum, een kinderautoplaats voor de allerkleinsten en een kartbaan voor groot en klein. In de zomermaanden is er altijd veel te doen aan het zwemmeer met de waterskibaan. Naast een koele sprong in het water, kunt u actief worden op een wakeboard of in de strandbar naar de waterskiërs kijken.
In de omgeving van de tiny houses ontdekt u culturele schatten, het VARRUSSCHLACHT Museum en Park, het Tuchmachermuseum Bramsche, het klooster Malgarten, Kommende Lage en nog veel meer. Restaurants, snackbar, station, winkelmogelijkheden op loopafstand.

Bezahlung: die Vermieter bitten um eine Anzahlung von 50 Euro. Die Restzahlung wird 14 Tage vor Anreise fällig. Es wird eine Kaution i.H.v. 100€ erhoben!

Op de kaart

Tiny Ferien- und Ausstellungspark am Alfsee
Bootshafenstraße 4a
49597 Samtgemeinde Bersenbrück - Rieste
DE

Tel.: (0049) 0152 08963819
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.