Haus Deutsch Krone, Hotel

In een oogopslag

Dit ruime hotel- en appartementencomplex is rustig gelegen aan het Hochwald, dicht bij de idyllische stadskern van Bad Essen. De populaire fietsroutes GartenTraum-Tour & DiVa-Tour liggen zeer dicht bij het hotel. Alle kamers/appartementen hebben een woon-/slaapkamer, kitchenette, douche/toilet en balkon. De normale appartementen zijn 35m2 en tweekamer-appartementen zijn maar liefst 60 m2 groot. Geniet van de gezellige sfeer in restaurant, bodega en café. Hotelzwembad, sauna, solarium, tafeltennis en vergaderruimtes voor max. 180 personen maken het aanbod compleet. Massage en kapper op afspraak.

Er zijn 8 vergaderzalen voor conferenties tot 180 personen met de nodige conferentietechnologie. Gratis parkeren en gebruik van zwembad. Toeslag sauna: 6 euro, huur badjas 2,50 euro per dag (max. 4,50 euro). Huisdieren toegestaan: 8,00 euro per dag.
Extra bed voor kinderen onder de 12 jaar: 16 euro per dag.


Inchecken vanaf 12 uur tot met 20 uur. Uitchecken tot 10 uur. Wijzigingen op afspraak mogelijk.

Route: volg de bewegwijzering “Schwimmbad” vanaf de straat "Am Freibad" richting "Ludwigsweg" Hier moet u afslaan. Aan het eind is het hotel met parkeerplaats.

Op de kaart

Haus Deutsch Krone, Hotel
Ludwigsweg 10
49152 Bad Essen - Bad Essen
DE

Tel.: 0049 5472 4080
Fax: 0049 5472 408222
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.