© Fanni Herm�n Photography

Dock49

In een oogopslag

Streetfood, BBQ, bruiloft... of gewoon een ambachtelijk biertje?

Bij Dock49 is alles mogelijk - ook huwelijksceremonies!  

In het beschermde LAUTEN pakhuis uit de jaren 1930 vindt u DOCK49 - bistro en evenementenlocatie in de haven van Osnabrück met ruimte voor 30 tot 300 personen. Open bakstenen muren en veel oude industriële pijpen komen samen met een moderne inrichting en een verfijnde kwaliteitskeuken. Het terras met uitzicht op de haven is altijd een koffie waard!

Eigenlijk was Dock49 alleen bedoeld als evenementenlocatie en voor creatieven in de kantoren en oefenruimtes, maar dat zou zonde zijn geweest. Nu is het een pop-up deli met "Streetfood Thursdays" in de zomer, wanneer het langer open is.

Met zijn innovatieve catering en ruimte is het de perfecte partner voor je eigen evenementen, van verjaardagen tot bruiloften, barbecuebuffetten of proeverijen. Speciale hoogtepunten: Met de nostalgische trein van de Piesberger Dampflokfreunde kunnen uw eigen gasten rechtstreeks naar de deur reizen. Wie de voorkeur geeft aan water, kan na een havenrondvaart met de MS Lyra, een sloep uit de jaren 60, voor het terras aanmeren om de trouwhaven binnen te varen. Het Dock49-team ontwikkelt voor iedereen het perfecte, creatieve eventconcept.

Op de kaart

Henning Wiehemeyer
Am Speicher 1
49090 Osnabrück
Deutschland

Tel.: +49 176 82084614
Mobil: +49 176 82084614
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer restaurants

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.