© Sandra Kleinschmidt

In 22 dagen

Yoga- und Gesundheitsfestival 2024

In een oogopslag

  • Bad Essen
  • 12.07.2024Overzicht datums
  • hele dag geopend
  • Wellness, Conventie, Yoga,…

Gevarieerd programma met verschillende yogapraktijken

Yoga- en gezondheidsfestival Bad Essen van 12 t/m 14 juli 2024

De Kur- und Verkehrsverein Bad Essen e.V. nodigt u van harte uit voor het Yoga- en gezondheidsfestival dat dit jaar plaatsvindt van 12 t/m 14 juli 2024. In slechts enkele jaren heeft het festival zich ontwikkeld tot een middelpunt voor yoga en gezondheid in Bad Essen en biedt het een uniek concept en een breed scala aan activiteiten voor zowel ervaren als nieuwe en nieuwsgierige deelnemers.

Het weekend staat in het teken van innerlijke balans en biedt een rijkdom aan yogapraktijken en methoden voor ontspanning en stressmanagement. Wat het festival zo bijzonder maakt, is dat deelnemers hun eigen persoonlijke yogadag of zelfs een heel weekend kunnen samenstellen door te kiezen uit een breed aanbod dat hen aanspreekt, nieuwsgierig maakt of dat ze altijd al eens hebben willen uitproberen.

Het gevarieerde programma omvat een verscheidenheid aan yogapraktijken en methoden voor stressmanagement en lichaamsbeweging. Van hatha yoga en vinyasa yoga tot dansworkshops, shiatsu, aquafitlessen, Pilates, meditatie en godinnenyoga - er is voor elk wat wils! Bijzonder opmerkelijk is de lezingenreeks "Gezondheid begint in de geest", die ook dit jaar weer een vast onderdeel van het programma is.

Een ander hoogtepunt dit jaar is de culinaire begeleiding van zelfgemaakte vegetarische en veganistische lekkernijen, die worden aangeboden in samenwerking met "Om Pur Palace". Bezoekers kunnen de stand naast de SoleArena aan de Platanenallee bezoeken en direct in het SolePark in de soulfoodhoek van de lekkernijen genieten.

Het team van de VVV Bad Essen wenst alle deelnemers heerlijke en inzichtelijke dagen vol ontspanning en inspiratie op het yoga- en gezondheidsfestival.
Voor meer informatie en om je aan te melden kun je terecht op de website www.badessen.de of neem contact op met de VVV via info@badessen.de.

Contact: Kur- und Verkehrsverein Bad Essen e. V.V.
Tourist-Info Bad Essen
Tel: 05472-94920
Email: info@badessen.de
Web: www.badessen.de

Datums in één oogopslag

Op de kaart

SoleArena Bad Essen
Platanenallee
49152 Bad Essen
Deutschland

Tel.: +49 5472 / 9492 - 0
Fax: +49 5472 / 9492 - 85
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.