WDR4 presenteert: Disco 44

In een oogopslag

  • Emsdetten
  • Muziek overige

Voor de eerste keer maakt WDR 4 een stop in Emsdetten met zijn populaire feestformule. Op zaterdag 17 september 2022 zal DJ Torsten Matschke in Stroetmanns Fabrik actuele feestnummers en de grootste favoriete hits van de afgelopen decennia draaien.

Wat maakt Disco 44 zo speciaal? Het is een plek waar gelijkgestemden samenkomen om plezier te maken en vooral om de hele nacht te dansen. En daarom hoef je niet te staan wachten tot de eerste mensen zich op de dansvloer wagen. In Disco 44, gaat het er meteen goed aan toe. Geen wonder: "Dancing Queen" van Abba, Madonna's "Like A Prayer", "Sexy" van Marius Müller-Westernhagen of "For You" van de Disco Boys zullen slechts enkele van de populaire klassiekers zijn om deze avond op te dansen. Torsten Matschke zal ook actuele feesthits van Ed Sheeran, George Ezra, Alvaro Soler en Shakira ten gehore brengen.

Of je nu 44 bent, ouder of jonger, kom en doe mee met het feest!

Let op: De datum is gewijzigd van 05.09.2020 of 11.09.2021. Reeds gekochte tickets voor een eerdere datum blijven geldig.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Stroetmanns Fabrik
Friedrichstraße 2
48282 Emsdetten
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2572 / 97472
Fax: +49 (0) 2572 / 930750
E-mail:
Website: online.stroetmannsfabrik.de/public/events/333

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.