In 27 dagen

VIRTA bij Haus Siekmann (Sendenhorst)

In een oogopslag

Post-jazz met trompet, gitaar en drums
De post-jazzgroep VIRTA combineert Scandinavische jazz, elektronica en post-rock met avant-gardistische gevoeligheid. Het instrumentale trio bestaande uit Erik Fräki, Antti Hevosmaa en Heikki Selamo staat bekend om zijn bewogen liveoptredens en bewijst dit op het Münsterland Festival in Haus Siekmann en op de Landpartie in Haus Harkotten.
De wortels van de band gaan terug tot 2011, hun debuutalbum "Tales From The Deep Waters" was al snel uitverkocht en werd geprezen door zowel critici als publiek. De muzikanten hebben ook internationaal naam gemaakt: ze traden onder andere op op het 12 Points Festival in Dublin en het Match&Fuse Festival in Oslo. Om samen te vallen met de start van het Münsterland Festival verschijnt begin oktober hun nieuwe album "Horros", waarop VIRTA hun moderne soundscapes uitbreidt met nieuwe instrumenten en Finse zang.

Line-up
Antti Hevosmaa Elektronica, bugel, trompet, zang | Erik Fräki Elektronica, gitaar, lap steel, zang

Genre
Jazz/Rock

VIRTA treedt ook op 22 oktober op als onderdeel van de Landpartie in Sassenberg.

Het concert is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Haus Siekmann
Weststraße 18
48324 Sendenhorst
Deutschland

E-mail:
Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/virta

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.