In 8 dagen

Villa live Open Air "THE ROBBIE EXPERIENCE" Robbie Willimas Tribute Show

In een oogopslag

Robbie Williams is een van de grootste entertainers van onze tijd en is het gesprek van de dag sinds zijn laatste album "The Heavy Entertainment Show" en de bijbehorende stadiontour in de zomer van 2017. THE ROBBIE EXPERIENCE is DE beste en hipste Robbie Williams Tribute Show in Europa! "Robbie" wordt belichaamd door Mario Nowack, winnaar van de RTL II casting "My Name Is".

Mario is Duitslands meest geboekte Robbie Williams imitator en toert nu wereldwijd. Hij lijkt niet alleen op Robbie, maar klinkt ook precies als hem. En als je niet beter weet, heb je bijna de indruk dat je naar het origineel zit te kijken, want zelfs zijn gebaren en gezichtsuitdrukkingen lijken verwarrend veel op elkaar. De Engelstalige aankondigingen zetten de kroon op zijn prestatie en laten zelfs de grootste fan in twijfel.

De energieke live-band is ook volledig toegewijd aan het origineel. Qua visuals en sound is de 7-koppige band 100% geïnspireerd door de Britse superster. De bandbezetting van topklasse bestaat uitsluitend uit ervaren muzikanten die gewerkt hebben voor en met artiesten als Klaus Doldinger, Extrabreit, Bobby Kimball (Toto), Dante Thomas, Ace Cats,. The Boss Hoss etc.

THE ROBBIE EXPERIENCE fakkelt een adembenemend explosieve show af en levert de perfecte "Robbie-ervaring"!

LAAT ZE JE VERMAKEN!!!

Datums in één oogopslag

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.