Villa live Open Air - Patrizia Moresco "Het beste van Kracher"

In een oogopslag

  • Neuenkirchen
  • Show overige

Eén vrouw, één woord, één grap, altijd groot en nooit kunstig. Moresco" is al vele jaren de Duitse comedyscene aan het opzwepen en haar publiek keer op keer in vervoering te brengen.

Vol zelfironie vertelt de Italiaan met Zwabische roots, die in Berlijn woont, over de waanzin van het dagelijks leven, waaraan geen ontsnappen lijkt te zijn.
Of het nu de digitale wereld is, het onophoudelijke gedram in WhatsApp-groepen, gênante selfie-pogingen met een pruilende Duck Face of overdreven schoonheidsmanie dankzij "Barbie World", fitnessjunkies, wellnessverslaafden en diëtisten - als de "Komik-Kaze cabaretière" zichzelf in een woedeaanval praat, krijgt iedereen waar voor zijn geld. Populisten, de strijd tussen de seksen en ouder worden.

Ze is politiek en maatschappijkritisch en laat zich niet onbetuigd over rechtsradicalen en helikopterouders, maar ook over narcistische machtsbeluste politici die momenteel de wereld regeren, zoals Boris Johnson: "Als je alleen al naar hem luistert, weet je dat het wiel draait, maar dat de hamster dood is.

Moresco is hard voor haar medemensen - en nog harder voor zichzelf. Scherp van tong en direct, ze raakt de zenuw als een slechte tandarts en tast zelfs af.

Datums in één oogopslag

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.