In 10 dagen

Villa Live Open Air "H-BlockX - Tijd om weer te bewegen Tour 2022"

In een oogopslag

Het wachten is voorbij: The H-Blockx komen terug in 2020!

Dat vond de band ook. Zij wilden tenslotte hun 30-jarig bestaan op gepaste wijze vieren. En ze wilden het op het podium doen. Daar voelen de muzikanten uit Münster zich het best thuis, en daar horen ze thuis. In 2021, waren er twee gastoptredens, zoals was

mogelijk, maar het vuur laait nog steeds op.

Het begin is gemaakt en nu is er geen weg meer terug. In 2022 zal H-Blockx opnieuw aanvallen en de verjaardag van de ronde inhalen met een vertraging van twee jaar. Sinds hun debuutalbum "Time to Move", dat halverwege de jaren '90 uitkwam, heeft de rockband rond zanger Henning Wehland enorme successen gevierd met megahits als "Risin' High", "Little Girl", "Move", "Ring Of Fire" en "How

Do You Feel" en kan awards als de MTV Europe Music Award, Viva Comet en diverse gouden platen op hun naam schrijven.

De H-Blockx zijn een van Duitslands meest succesvolle rockbands en live-acts, en werden al vroeg na hun oprichting beschouwd als een insider-tip in het Duitse rocklandschap. Dit wordt ook bewezen door de hitparadepositie van hun debuutalbum "Time to Move", dat niet alleen de titel van Duits Album van het Jaar won met 62 hitparadeweken, maar ook de gouden status bereikte met meer dan 750.000 verkochte exemplaren. Andere mijlpalen zijn de soundtrack uit 1999 van de Duitstalige cult-actiekomedie "Bang Boom Bang - ein todsicheres Ding" (Bang Boom Bang - A Sure Thing), die de vijf Westfalen zelfs een kortstondig optreden op het witte doek opleverde.

om nog maar te zwijgen van diverse Amerikaanse tournees met bekende artiesten als Eminem, Ice-T, Blink-182 en Biohazard.

De jongens willen de onvrijwillige pauze in de studio gebruiken om weer samen muziek te maken. Of en wat er uit de bus komt, zullen we in 2022 horen en zien.

Het laatste album "HBLX" kwam uit in 2012 en na de langste live onthouding in de geschiedenis van de band van 2015-2019, zal de Münster band in de zomer van 2022 weer op het podium staan om hun 30-jarig jubileum te vieren. Na een lange pauze krijgen de fans de kans om de stichtende leden Henning Wehland, Stephan "Gudze" Hinz, Tim "Tinte" Tenambergen en Steffen Wilminger weer te zien.

Tenambergen en Steffen Wilmking, die sinds 2003 een vast onderdeel van de band is, leven en voelen de kracht die de H-Blockx tot een oer-rots van het Duitse muzieklandschap heeft gemaakt...

Datums in één oogopslag

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.