Vandaag

Verschillende echo's

In een oogopslag

  • Billerbeck
  • 26.06. – 14.08.2022Overzicht datums
  • 10:00 - 13:00
  • Tentoonstelling, Rondleiding…

"Different Echoes" is een gerenommeerd kunstenaarsproject van Nikola Dimitrov, Friedhelm Falke, Ekkehard Neumann, Sigrún Ólafsdóttir, Götz Sambale, Elly Valk-Verheijen en Annette Wesseling, die sinds 2016 samen in verschillende huizen exposeren. De projecttitel verwijst hier naar een ambiguïteit - de werken van de afzonderlijke kunstenaars vormen zowel een eigen echo als een resonerend lichaam voor elkaar. Gereduceerd in kleur en vorm, werkt elk werk op zichzelf en gaat tegelijkertijd, als ensemble, een spannende uitwisseling aan met andere werken en de ruimte. De opstelling van de werken verschilt naar gelang van de ruimte op elke tentoonstellingslocatie. Zo ontvouwt "Different Echoes" in de Kolvenburg een heel bijzonder effect in het samenspel van schilderkunst, beeldhouwkunst, nieuwe media in installatieve beeldvorm en de historische muren van het kasteel.

Nikola Dimitrov, Friedhelm Falke, Ekkehard Neumann, Sigrún Ólafsdóttir, Götz Sambale, Elly Valk-Verheijen, Annette Wesseling

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Kolvenburg
An der Kolvenburg 3
48727 Billerbeck
Deutschland

Tel.: +49 2543 1540
Fax: +49 2543 8211
E-mail:
Website: kolvenburg.de/event/different-echoes

Contactpersoon

Tanja Brandt

Tel.: 02541184135
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.