In 27 dagen

Veranderen in plaats van wachten - workshop voor levensveranderaars

In een oogopslag

De workshop "Veranderen in plaats van wachten" op 15 juni 2024 in Haus Visbeck biedt de mogelijkheid om onder begeleiding van mindfulnesstrainer Claudia Hoffmann concrete stappen te ontwikkelen voor persoonlijke en professionele verandering.
Dülmen, 16.04.2024
In deze uitdagende tijden, die worden gekenmerkt door snelle veranderingen en onzekere vooruitzichten voor de toekomst, is het belangrijker dan ooit om bewuste stappen te zetten op weg naar persoonlijke en professionele ontplooiing. Tegen de achtergrond van de huidige sociale omstandigheden is het duidelijk dat veel mensen een punt hebben bereikt waarop ze stilstaan en zich afvragen: "Wat is de volgende stap?"
De impact van thuiswerken, toegenomen werkdruk en stijgende kosten in hun persoonlijke leven heeft ertoe geleid dat velen hun professionele en persoonlijke prioriteiten heroverwegen. Volgens een recent onderzoek van Gallup hebben al meer dan 7,3 miljoen werknemers intern ontslag genomen. Maar de vraag die hieruit voortkomt is van groter belang: Wat wil ik in plaats daarvan gaan doen? Hoe kan ik mijn talenten het beste inzetten om een vervuld leven te leiden?
Midden in deze verandering biedt de workshop "Veranderen in plaats van wachten" een waardevolle mogelijkheid om antwoorden te vinden op deze vragen. Onder leiding van de ervaren trainer en mindfulness coach Claudia Hoffmann krijgen deelnemers de kans om hun huidige levenssituatie onder de loep te nemen en concrete stappen te ontwikkelen voor positieve verandering.
Op de dag van het seminar kunnen deelnemers zich verheugen op een inspirerende omgeving in de idyllische bosrijke omgeving van de Visbeck-kapel in Dülmen. In het pas geopende seminarcentrum van het voormalige landhuis, onder leiding van Britta Markert-Löbbert, kunnen deelnemers individuele en groepsoefeningen verwachten die meer helderheid zullen verschaffen over hun professionele en persoonlijke pad.
De workshop biedt ook de mogelijkheid om gelijkgestemden te leren kennen en samen oplossingen te ontwikkelen. Naast de intensieve werkfasen zijn er ook ontspannende pauzes waarin deelnemers kunnen genieten van de unieke omgeving en zelfs van dichtbij kennis kunnen maken met Melody de tamme koe als ze dat willen.
De trainer Claudia Hoffmann heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van veranderingsprocessen en leiderschapsontwikkeling. Met haar empathische en professionele ondersteuning vinden deelnemers de tools en inzichten om hun persoonlijke doelen te definiëren en actief te werken aan het vormgeven van hun leven.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Haus Visbeck
Dernekamp 40
48249 Dülmen
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2594 860 860
E-mail:
Website: claudiahoffmann.info/veranstaltung/#workshops

Contactpersoon

Claudia Hoffmann

E-mail:
Website: www.claudiahoffmann.info

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.