In 12 dagen

Van crossboccia tot boulderen

In een oogopslag

Ga naar buiten en speel jeu de boules, doe wat aan beweging, adem de frisse lucht in en geniet van het zonlicht, ontmoet mensen, medespelers en vrienden, wissel ideeën uit, praat met elkaar en lach samen: Een leuk spelletje jeu de boules versterkt het immuunsysteem en houdt ons fit, in de geest van Sebastian Kneipp.

Jeu de boules is een sport voor iedereen, ongeacht leeftijd of eventuele beperkingen. Boulen is heel snel en gemakkelijk te leren. Het plezier begint al bij het jeu de boules spel.

Iedereen die graag onder professionele begeleiding kennis wil maken met het jeu de boules spel, zal blij zijn met het nieuwe aanbod van de Kneipp Vereniging. Op twee ochtenden zal Günter Brüning, gediplomeerd trainer C voor jeu de boules en jeu de boules en lange tijd speler bij Breitensport Burgsteinfurt, geïnteresseerde spelers de basistechnieken van jeu de boules bijbrengen en hen ondersteunen bij hun eerste wedstrijden. Ballen zijn te huur.

De eerste oefeningen en werptechnieken beginnen met cross-boccia ballen in de Kneipp-studio in het Martin Luther Huis. Dit zijn lichte stoffen ballen gevuld met plastic korrels. Zodra de opeenvolging van bewegingen "op zijn plaats" zit, gaan we naar buiten voor de eerste spelletjes met jeu de boules-ballen en "varkens".

De cursus vindt plaats op 25 april en 2 mei.

De cursusleiders zijn: Günter Brüning, jeu de boules coach en Dorothee Valk

Datums in één oogopslag

Op de kaart

MLH Martin-Luther Haus
Wettringer Straße 10
48565 Steinfurt-Burgsteinfurt
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2551 18 59 90 10
E-mail:
Website: www.kneipp-verein-steinfurt.de/Kurskategorien/SpazierenWandern/#k3349

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.