In 108 dagen

Udo Jürgens -Zijn leven, zijn liederen

In een oogopslag

  • Tecklenburg
  • 21.10.2022Overzicht datums
  • 20:00 - 22:00
  • Show overige, Lezing, Muziek…
Udo Jürgens is onvergeten! Als bijna niemand anders wist hij Schlager en chanson, lichtheid en diepgang, amusement en raffinement te combineren. De cross-over tenormuzikant Christoph Alexander presenteert het werk van de buitengewone kunstenaar muzikaal, op zijn eigen manier, zonder Udo te willen imiteren. De violist Janusz Bulka zal als gastmuzikant het programma verrijken. De bekende Münster cabaretier en voordrachtskunstenaar Markus von Hagen zal het programma modereren, het publiek gevoelig maken voor de veeleisende teksten en laten zien hoezeer deze het leven van Udo Jürgen weerspiegelen. En van ons... Ervaar dat de liedjes van Udo Jürgens
in
de waarste
zin van het woord leven! Udo Jürgens -Zijn leven, zijn liederen. Een eerbetoon - door Christoph Alexander en Markus von Hagen. Tickets zijn verkrijgbaar bij de organisatoren voor 20 euro in voorverkoop (22 euro aan de kassa)!

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Kulturhaus Tecklenburg
Meesenhof
49545 Tecklenburg
Deutschland

Tel.: +49 (0)5482 93890
Fax: +49 (0)5482 9389 19
E-mail:
Website: www.tecklenburg-touristik.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.