Twee horizontale

In een oogopslag

  • Lienen
  • Show overige, Kunst en cultuur…

De treinreis van San Francisco naar Bay Point duurt één uur en drieëntwintig minuten. Een man en een vrouw ontmoeten elkaar in dezelfde coupé. Ze doen dezelfde kruiswoordpuzzel. - Een volkomen onschuldige situatie, zou je denken.

Maar hoe aarzelend en oppervlakkig het gesprek tussen de twee ook begint, hoe meer hun woordgroepen zich vullen, hoe meer ontspannen, intens en persoonlijk hun gesprek wordt. In de ware zin van het woord geeft het ene woord aanleiding tot het andere. Ze grappen en plagen, ontleden en completeren, helpen en hinderen elkaar. Hun façades brokkelen af en geven inzicht in mysterieuze diepten: Wat is de betekenis van lucky seats? Hoe krijg je de kunst van het denken om hoeken onder de knie? Wat is het geheim van Petrarca's sonnetten? Wie gebruikt er potloden en wie pennen? Waarom zeggen mensen "Bingo!" En hoe noem je mensen die in rondjes rijden?

Eén uur en drieëntwintig minuten. Zo lang moeten ze hun eigen raadsels oplossen en eventueel het oplossingswoord vinden. - Twee over: intieme genegenheid met vijf letters.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Haus des Gastes
Diekesdamm 1
49536 Lienen
Deutschland

Tel.: +49 (0)5483 739650
E-mail:
Website: veithstanz.de/zwei-waagerecht

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.