Twee horizontale

In een oogopslag

  • Lienen
  • Show overige

Een relatie komedie door Jerry Mayer

De treinrit van San Francisco naar Bay Point duurt een uur en drieëntwintig minuten. Een man en een vrouw ontmoeten elkaar in dezelfde coupé. Ze doen dezelfde kruiswoordpuzzel. - Een volkomen onschuldige situatie, zou je denken. Maar hoe aarzelend en oppervlakkig het gesprek tussen de twee ook begint, hoe meer hun woordrasters gevuld raken, hoe meer ontspannen, intenser en persoonlijker hun gesprek wordt. In de waarste zin van het woord, het ene woord doet het andere ontstaan. Ze maken grappen en plagen, ontleden en voltooien, helpen en hinderen elkaar. Hun façades brokkelen af en geven inzicht in mysterieuze diepten: Wat is de betekenis van gelukkige zetels? Hoe krijg je de kunst onder de knie om om hoeken heen te denken? Wat is het geheim van Petrarca's sonnetten? Wie gebruikt potloden en wie gebruikt pennen? Waarom zeggen mensen 'Bingo!' en hoe noem je mensen die rondjes rijden? Eén uur en drieëntwintig minuten. Zo lang hebben ze om hun eigen raadsels op te lossen en eventueel het oplossende woord te vinden. - Twee tegenover: intieme genegenheid met vijf letters.

Kaarten kunnen bindend worden gereserveerd bij de Toeristische Informatie Lienen (05483-739650 of touristik@lienen.de) tegen de prijs van 20,00 €.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Haus des Gastes
Diekesdamm 1
49536 Lienen
Deutschland

Tel.: +49 (0)5483 739650
E-mail:
Website: www.lienen.de

Contactpersoon

Anja Schmidt

Tel.: 05483739650
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.