Traditioneel lokaal festival Haltern am See

In een oogopslag

  • Haltern am See
  • Party

Traditioneel festival met podia in het stadscentrum, artiestenmijl, kermis, gratis toegang.

Het festival wordt op vrijdag 2 september om 19.00 uur geopend met het traditionele tappen van het vat door burgemeester Andreas Stegemann op het podium van het marktplein. En dan gaat het verder, de een na de ander, met muziek op de verschillende podia. En natuurlijk staat het hele weekend in het teken van het Heimatfest, waarvoor de winkels in het centrum op zondag tussen 13.00 en 18.00 uur weer open zullen zijn.

Een hoogtepunt zal het festival zeker verlevendigen. In de Schmeddingstraße bij de ingang van de parkeerplaats van de muziekschool zal een reuzenrad worden opgesteld, dat de gebruikelijke kermis op de Kärntner Platz nog zal verrijken. Hier hebben de bezoekers van het reuzenrad op een hoogte van 30 meter een goed uitzicht over de stad.

Ook de traditionele kinderrommelmarkt zal zaterdag en zondag weer op Disselhof te vinden zijn.

Op de Gantepoth zal de Art Mile beide dagen open zijn, van 10 tot 18 uur. Hier zullen kunstenaars hun kunstwerken presenteren.

Tussen vrijdag en zondag is er een speciaal programma op de "Horst Jablonski Stage" in de Muttergottesstiege (Wendehammer). Informatie is beschikbaar op www.rockbuero-haltern.de.

Ook de gemeente aan de Lippstraße viert weer feest en heeft voor zaterdag en zondag een eigen programma samengesteld.

Belangrijk: De afgesloten straten in het evenemententerrein die niet vol staan met kraampjes dienen als verzamelplaatsen voor de brandweer en hulpdiensten en moeten dus vrijgehouden worden! Het schenken van drankjes bij de kraampjes op het Homeland Festival eindigt uiterlijk om 1 uur 's nachts. Zondag om middernacht.

Let op:

Er is een vestigingsverbod dat het meenemen van meegebrachte drank verbiedt, alsmede een glasverbod in het gehele binnenstadsgebied.

Openingstijden:

Vr vanaf 19u

Zat + Zon vanaf 11u

--------------------

Organisator: Stadsbureau Haltern am See

Plaats: Centrum

Straat: Markt

POSTCODE: 45721

Stad: Haltern am See

E-mail: stadtagentur@haltern.de

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Haltern am See
Markt 1
45721 Haltern am See
Deutschland

Tel.: +49 (0)2364 93 33 65
Fax: +49 (0)2364 93 33 64
E-mail:
Website: www.haltern-am-see.de

Contactpersoon

Mike Kestermann

Tel.: +492364933433
Fax: 02364933364
E-mail:
Website: www.haltern-am-see.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.