Tina Teubner - "Silent Night Until It Cracks"

In een oogopslag

  • Neuenkirchen
  • Show overige

Liedjes, cabaret, kattenkwaad in de kersttijd

Kerstmis komt eraan. Of we het leuk vinden of niet. We kunnen ervan houden, we kunnen het haten - de druk van de verwachting blijft. Reden genoeg om je grondig voor te bereiden. Tina Teubner, een gestudeerde melancholica met een sterke neiging tot humoristische oplossingen, weet dat wie het Kerst-GAU in al zijn variaties reeds heeft doorgespeeld, voorbereid is op het feest van de liefde. Geschenken geven, eten, drinken, kerstliederen - en dat alles in het aangezicht van de Verlosser: alleen zij die erom kunnen lachen, kunnen deze waanzin overleven. En wie zelf geen poëzie kent, moet op zijn minst de voordracht van anderen verstoren.

Twee uur Tina Teubner zijn net zo mooi als de eerste liefde. Zo slecht als de meest geheime wensen. En zo effectief als twee jaar op de bank.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Mensa Neuenkirchen
Friedrich-Bülten-Straße 19
48485 Neuenkirchen
Deutschland

Website: www.neuenkirchen.de/regional/veranstaltungen/tina-teubner-stille-nacht-bis-es-kracht-900002280-30480.html?naviID=0

Contactpersoon

Große-Wöstmann

Tel.: 05973-5454
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.