Thilo Seibel "Al in de buurt?!"

In een oogopslag

  • Telgte
  • Show overige

Zal 2021 de geschiedenis ingaan als het eerste volledig monothematische jaar?

Omdat wij naar beneden zijn gelokt, op balkons hebben geklapt, voor het eerst kennis hebben genomen van exotische beroepen zoals "viroloog/viroloog" en "verpleegster", afstand hebben gehouden en steeds minder hebben begrepen waar, wanneer en waarom niet; omdat wij ons haar hebben laten groeien en aluhoedjes hebben moeten laten uitleggen dat het een onaanvaardbare aantasting van onze grondrechten is om zonder vluchten van 9,90 euro naar Mallorca te doen, omdat wij ons beeld van de vrouw hebben aangepast aan de jaren vijftig en omdat wij hebben aanvaard dat Lufthansa belangrijker is dan cultuur en toiletpapier belangrijker dan goede manieren.

Maar was er niets anders? Ja, die was er.

Ik kan twee dingen garanderen voor deze avond: Een passage van ten minste 20 minuten als Corona-vrije zone wat de inhoud betreft. En dat Bruce Willis, Christian Lindner, Gollum, Hubert Aiwanger, Galileo Galilei, Karl Lauterbach en vele andere parodieën op het toneel zullen verschijnen.

En als we elkaar die avond in het theater ontmoeten, zou dat een teken zijn dat dit jaar betrekkelijk vlot is afgelopen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Bürgerhaus Telgte
Baßfeld 9
48291 Telgte
Deutschland

Tel.: +49 (0)2504 690100
E-mail:
Website: www.telgte.de/staticsite/staticsite2.php?menuid=62&topmenu=5

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.