The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde - LIVE hoorspel

In een oogopslag

  • Tecklenburg
  • Show overige, Lezing

De griezelige novelle van Robert Louis Stevenson laat Londen van zijn mooiste en meest gruwelijke kant zien - een stad met twee gezichten.
Voor de productie als live hoorspel in theater ex libris-stijl heeft Christoph Tiemann de novelle van Robert Louis Stevenson opnieuw bewerkt, maar blijft hij heel dicht bij de oorspronkelijke tekst van dit verhaal, dat zo vaak is aangepast en veranderd en dat velen waarschijnlijk niet in zijn oorspronkelijke vorm kennen. Cavendish Square, 1886. De advocaat Utterson ontvangt het testament van zijn vriend dr. Henry Jekyll. Het bevat instructies dat in geval van verdwijning van de dokter, zijn gehele vermogen onmiddellijk moet worden overgedragen "aan zijn vriend en weldoener" Mr Hyde. Geen vreemd verzoek, eigenlijk, ware het niet dat Mr. Hyde een bevestigd monster is. Wordt Dr. Jekyll gechanteerd door Edward Hyde? En zo ja, wat kan hij hebben aan zo'n goedhartig iemand als Jekyll?

Toegang 18:30, aanvang 19:00

Duur: ongeveer 100 minuten plus pauze

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Haus Marck
Haus Marck 1
49545 Tecklenburg
Deutschland

Tel.: +49 5482 925-773
E-mail:
Website: www.tecklenburg-touristik.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.