In 19 dagen

Terhi Dostal in de Bagno Concertgalerie (Steinfurt)

In een oogopslag

"Finlandia"
De Finse Terhi Dostal is een uitzonderlijke pianiste en een ware meester in muziekinterpretatie. In 2010 studeerde ze af met een doctoraat in piano aan de Sibelius Academie in Helsinki.
Als pianiste heeft Dostal zich toegelegd op de interpretatie van de muziek van Johannes Brahms. Ze heeft alle pianocomposities van Brahms uitgevoerd in verschillende concertseries in Finland, Oostenrijk en Duitsland en heeft twee uitstekende Brahms-cd's uitgebracht.
Terhi Dostal staat ook bekend als een gevoelige vertolkster van Finse muziek. Ze heeft veel romantische meesterwerken uit haar geboorteland opgenomen voor radiostations. Tijdens het Münsterland Festival kan het publiek in de Bagno Concert Gallery een idee krijgen van haar diepe verbondenheid met de muziek van haar geboorteland, die tot uiting komt in elke noot.

Instrumentatie
Terhi Dostal Piano

Genre
Klassiek

Het concert is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.


Datums in één oogopslag

Op de kaart

Bagno Konzertgalerie
Hollich 156b
48565 Steinfurt
Deutschland

Tel.: +49 (0)2551 186900
E-mail:
Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/terhi-dostal

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.