In 8 dagen

Tentoonstelling in het poortgebouw "Legge" Tecklenburg

In een oogopslag

  • Tecklenburg
  • 09. – 31.07.2022Overzicht datums
  • 14:00 - 18:00
  • Tentoonstelling, Kunst en…

Tussen droom en werkelijkheid - Schilderijen en grafiek van Norbert Eckert.

Norbert Eckert uit Mettingen exposeert van 5 tot 31 juli 2022 schilderijen en grafiek in het poortgebouw "Legge" in Tecklenburg. Hij werkt in zijn schilderijen bij voorkeur met thema's uit de natuur. Deze worden gecreëerd in meerlagige overschilderingen, waarbij geabstraheerde en gefragmenteerde vormen een suggestief picturaal landschap creëren door picturale details te construeren, te vernietigen en te transformeren. De compositie van het schilderij wordt sterk bepaald door het schilderproces. Bijna terloops opgenomen details van realistische voorwerpen doen een picturale wereld ontstaan tussen droom en werkelijkheid.

Norbert Eckert ontdekte zijn passie voor de schilderkunst al in zijn vroege jeugd, maar begon zich pas in 1995 intensief met deze kunstvorm bezig te houden. Talrijke seminaries aan de universiteit van Osnabrück, verdere opleidingen bij verschillende freelance kunstenaars en het volgen van een kunstopleiding vormen de basis voor het huidige werk.

De tentoonstelling is open op zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur en op zondag van 11.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis. De toegang is gratis.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Torhaus Legge
Markt 9
49545 Tecklenburg
Deutschland

Tel.: +495482 93 890
E-mail:
Website: www.tecklenburg-touristik.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.