Vandaag

Tecklenburg Sinterklaasmarkt 2023

In een oogopslag

Tecklenburg Touristik GmbH is verheugd om haar gasten en de inwoners van Tecklenburg ook dit jaar weer uit te nodigen voor de Sinterklaasmarkt in de feeststad. De sfeervolle markt opent haar deuren op de donderdag voor het 2e adventsweekend. De talrijke standhouders zorgen met hun liefdevol versierde houten huizen voor een kerstsfeer in de historische oude binnenstad. Een sfeervol voorprogramma zorgt dagelijks voor vermaak. Kinderen kunnen zich verheugen op een bezoek aan Sinterklaas op 9 december, die een kleine verrassing voor hen in petto heeft in het kasteel.

Het team van Tecklenburg Touristik GmbH en de Verkehrs- und Wirtschaftsgemeinschaft Tecklenburg e.V. wensen je veel plezier en een gelukkig en bezinnend kerstseizoen bij een bezoek aan onze Sinterklaasmarkt!

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Tecklenburg
Markt 7
49545 Tecklenburg
Deutschland

Tel.: 05482 93890
E-mail:
Website: www.tecklenburg-touristik.de/sehenswertes-kultur/maerkte-events

Contactpersoon

Tecklenburg GmbH

Tel.: 0548293890
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.