In 27 dagen

Sväng in de Bürgerscheune (Saerbeck)

In een oogopslag

Woedende lippendienst
De muzikanten van Sväng zijn meesters op de mondharmonica. Ze hebben een compleet nieuwe standaard gezet voor samenspel op dit instrument, dat typisch is voor Finland maar niet vaak wordt gebruikt - zowel wat betreft repertoire als speeltechniek.
Het kwartet werd in 2003 opgericht aan de befaamde Sibelius Academie in Helsinki, en sindsdien toeren ze de wereld rond en verblijden ze het publiek met een programma dat zowel veeleisend als onderhoudend is. Sväng speelt eigentijdse harmonicamuziek die gebruik maakt van de onbegrensde mogelijkheden van het kleine accordeonzusje. In 2019 werd de band uitgeroepen tot "Artist of the Year" op het Ethnogala Helsinki.
Met deze heren brengt het Münsterland Festival in de Bürgerscheune in Saerbeck een melange van muziek die vrijgevochten is, vol levenslust en gevierd met ritmische vitaliteit, variërend van Slavische melancholie tot Scandinavische dansgrooves.

Instrumentatie
EeroGrundström Chromatische & diatonische harmonica | Eero Turkka Chromatische & diatonische harmonica | Jouko Kyhälä Harmonetta | Tapani Varis Bas harmonica

Genre
Traditioneel/Modern

Het concert is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.


Datums in één oogopslag

Op de kaart

Bürgerscheune Saerbeck
Ferrières-Straße 12
48369 Saerbeck
Deutschland

Tel.: 02574-89-0
Fax: 02574-89-291
E-mail:
Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/svaeng

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.