Sternfreunde-lezing: Inleiding tot de astrofotografie / uitwisseling van ervaringen

In een oogopslag

  • Münster
  • Lezing

Inleiding tot de astrofotografie / uitwisseling van ervaringen Spreker: Jürgen Stockel- StFMs

De huidige reeks workshops voor sterrenvrienden om aan de slag te gaan met astrofotografie gaat in 2021 van start met de vraag: Wat kun je ontdekken aan de hemel met relatief weinig apparatuur in de lucht en het fotografisch vastleggen? fotografisch vastleggen?

De deelnemers konden al snel verbazingwekkende resultaten bereiken met camera's die vaak beschikbaar waren (deze hoeven alleen maar manuele instellingen toe te staan). resultaten. Met de camera op een statief werden sterrenbeelden en details van de maan vastgelegd, evenals spectaculaire sterrensporen met geselecteerde voorgrondmotieven. Bovendien werden de eerste stappen gezet in de fotografie van planetaire en DeepSky objecten.

Tijdens deze lezing/uitwisseling van ervaringen zullen de deelnemers verslag uitbrengen over hun procedures en fotografische resultaten rond de bovengenoemde onderwerpen. Het doel is andere belangstellenden aan te moedigen zich in deze boeiende hobby te storten zonder vooraf enorme investeringen te moeten doen. moeten maken.

-De huidige Corona regels van de LWL zijn van toepassing

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Sternfreunde Münster e.V.
Sentruper Str. 285
48157 Münster
Deutschland

Tel.: +49251 6037-26
E-mail:
Website: www.sternfreunde-muenster.de

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.