In 8 dagen

Solidariteitsproject Regenboog

In een oogopslag

Treffpunkt Jugendarbeit in Nottuln e.V. nodigt je uit voor het project Solidargemeinschaft Regenbogen op 8 december in de Jugendetage op Marienplatz 11, Appelhülsen.

Onder de projectnaam "Solidargemeinschaft Regenbogen" biedt Treffpunkt Jugendarbeit in Nottuln e.V. een maandelijkse themabijeenkomst voor jonge homo's aan. De bijeenkomst is bedoeld voor jongeren uit het hele district Coesfeld die tussen de 14 en 21 jaar oud zijn, die zich identificeren als queer (d.w.z. homo, lesbisch, biseksueel, trans*, inter* of een andere affiliatie) of die informatie of counseling willen. Jongeren moeten geïnteresseerd zijn in het uitwisselen van ideeën in een groep en in het versterken van elkaar!

De bijeenkomsten vinden elke 2e vrijdag van de maand plaats tussen 16.00 en 20.00 uur op onze locatie in Appelhülsen (Jugendetage, Marienplatz 11).

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Appelhülsen
48301 Nottuln-Appelhülsen
Deutschland

Website: www.treffpunktjugend.de/queere-jugendarbeit

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.