In 29 dagen

Signum Kwartet - 53e Kamermuziekfestival

In een oogopslag

"De wals van Tolstoj" - Van dood en romantiek

Hoogste intensiteit, de fijnste differentiatie en meedogenloze expressiviteit, intimiteit en vitaliteit kenmerken het Signum Kwartet. Met compromisloze perfectie en natuurlijke lichtheid, heeft het Signum Kwartet Signum Quartet heeft een breed stilistisch scala aan bekroonde albums opgenomen. albums opgenomen.
Tijdens hun optredens in de Parijse Philharmonie Philharmonie, London's Wigmore Hall, het Concertgebouw in Amsterdam, het Weens Konzerthaus het Wiener Konzerthaus, de Hamburgse Elbphilharmonie en op de BBC Proms, vallen ze ook op door hun "enorm slimme en kundige programmaontwerp" (Rondo Magazine).
In het Liesborn Museum Museumconcerten zal een compositie van de Russische schrijver Leo Leo Tolstoj het dramaturgisch middelpunt van het programma. Ingelijst door Schuberts werken van "Wandrers Nachtlied" tot het strijkkwartetdeel in het strijkkwartetdeel in C klein tot het beroemde strijkkwartet "Death and the Maiden". en het Meisje". Het programma wordt afgerond met het 1. Strijkkwartet van Leoš Janáá. strijkkwartet van Leoš Janáček, dat gebaseerd is op Tolstojs novelle "De Sonate van het Kruis".

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Abtei Liesborn
Abteiring 8
59329 Wadersloh
Deutschland

Tel.: +49 (0)2523 9824-0
Fax: +49 (0)2523 9824-11
E-mail:
Website: www.abteikonzerte.de/konzerte-2024/signum-quartett

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.