In 16 dagen

Sendecki en spiegel

In een oogopslag

  • Lüdinghausen
  • 24.02.2023Overzicht datums
  • 19:30 - 22:30
  • Show overige, Muziek overige

Vladyslav Sendecki wordt beschouwd als een van de krachtigste en creatiefste solopianisten van de Europese jazzscene; de Süddeutsche Zeitung prees hem zelfs als een "meester van de emotie die ontroerende muzikale virtuositeit creëert". De New York Village Voice noemde hem inmiddels een van de vijf beste jazzpianisten ter wereld. Jürgen Spiegel is al meer dan vijftien jaar de drijvende ritmische kracht en een gevoelige klankschilder in het wereldberoemde Tingvall Trio. AUDIO noemt hem "ademloze drumacrobatiek en zowel gevoelige als dynamische geluidstechniek".

Nu hebben de twee Hamburgse muzikanten elkaar gevonden in een ongewone piano-drumconstellatie: Poëzie ontmoet dynamiek, virtuositeit ontmoet delicate dialoog, vrijheid ontmoet de uitwisseling van intense emoties. Een moeilijk te weerstaan fascinatie voor geluid die de grenzen tussen jazz, klassiek en wereldmuziek als vanzelfsprekend opheft en het publiek betovert.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Burg Vischering
Berenbrock 1
59348 Lüdinghausen
Deutschland

Tel.: + 49 (0)2591 79900
E-mail:
Website: burg-vischering.de/kulturprogramm/sendecki-spiegel

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.