In 30 dagen

Romberg Festival op kasteel Harkotten - von Korff

In een oogopslag

Als onderdeel van het GWK Summerwinds Festival 2024 vindt het 3e Romberg Festival plaats onder de artistieke leiding van Manaev.

Het Romberg Festival wordt gehouden ter nagedachtenis aan twee beroemde Westfaalse musici en componisten van Europese faam: de cellist Bernhard Romberg (1767-1841) en de violist Andreas Romberg (1767-1821).

De Rombergdagen beginnen op vrijdag 19 juli in de kloosterkerk in Warendorf. Op zaterdag 20 juli is er 's avonds in de foyer van het landhuis een theaterdialoog door en met professor Walter Gödden en Carsten Bender over het leven en werk van de neven Romberg.

Het hoogtepunt van het Romberg Festival is het openluchtconcert op 21 juli 2024 in de zomertuin in Harkotten, waar jonge solisten stukken zullen uitvoeren van de Romberg neven, Ludwig van Beethoven en Robert Schumann.

Alle gasten zijn van harte uitgenodigd en kunnen het concert van hoog niveau en de jonge musici van dichtbij meemaken met hun eigen catering.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Sassenberg
Schürenstraße 17
48336 Sassenberg
Deutschland

Tel.: +49 (0)2583 3090
E-mail:
Website: www.sassenberg.de/de/tourismus/gastgeber.php

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.