Rheder Legend Safari live

In een oogopslag

  • Rhede
  • Rondleiding met gids, Lezing

Beleef de Rheder legendes live tijdens de begeleide fietstocht op Zondag 18 juni van 10 tot 18 uur. Picknick, schattenjacht, barbecue en live theater maken de tour tot een unieke ervaring.

Stadtmarketing Rhede nodigt u uit om samen met de Bühnenspielverein Rhede, de lokale geschiedenis- en museumvereniging, de Prins zu Salm-Salm, de Baron von Hövell, Hof Elting en vele andere supporters aan deze en vele andere supporters van deze familiedag.

Er zijn wat enge en mooie verhalen rond Rhede. Ga naar ga met het hele gezin op fietssafari en geniet van de en laat je meevoeren naar de wereld van eergisteren... de wereld van vroeger. Beleef legendarische gebeurtenissen en maak deel uit van mystieke verhalen. onderdeel van mystieke verhalen. De kinderen mogen optreden in individuele en zich kunnen bewijzen als dappere helden.

Ervaar de pure natuur: de korte etappes van de 23 km lange fietstocht leiden door de fietstocht leiden door vennen en heide, langs herenhuizen en boerderijen en boerderijen en bij het Hermann Lönsmonument is de reus Wahrmann op dreef. is van plan kattenkwaad uit te halen.

Begeleide fietstocht inclusief versnaperingen: Lunchpakket, barbecue en drankjes

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Rhede
Rathausplatz 9
46414 Rhede
Deutschland

Tel.: +49 2872 9300
Fax: +49 2872 930-450
E-mail:
Website: www.rhede.de/portal/seiten/die-rheder-sagen-safari-per-fahrrad-900000081-28220.html

Contactpersoon

Marie Gasterstädt

Tel.: 02872-930246
Fax: 02872-93049246
E-mail:
Website: www.rhede.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.